Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri?

Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri?

Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri?

Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri? الأصل في الأعياد على اختلاف مسمياتها أنها من شعائر الاديان. Origjina e gjykimit mbi festat pavarësisht emrave të ndryshëm të tyre, është se ato janë pjesë e simboleve të feve ose pupujve. فهي سمة من السمات التي تتميز بها كل ملة وأتباعها عن غيرهم. Ato janë shenjë, tipar dallues me të cilat dallohet çdo fe dhe pasuesit e saj nga të tjerët. وقد تواترت...

Read More
FileAction
Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri?Download
Internal PDF Viewer
Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri?
FAST DOWNLOAD

Pse nuk lejohet ta festojmë Vitin e Ri?

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top