Morali i Muslimanit

Morali i Muslimanit

Morali i Muslimanit-أخلاق المسلم Morali i Muslimanit أخلاق المسلم Mos i kaloni kufijtë و لا تعتدوا Dhe mos bëni prishje në tokë و لا تعثوا في الأرض مفسدين Dhe mos përzieni të vërtetën me të pavërtetën و لا تلبسوا الحق بالباطل Dhe mos flisni atë për të cilën nuk keni dijeni و لا تقف ما ليس لك به علم Dhe mos ec mbi tokë me mendjemadhësi و لا تمش في الأرض مرحا Dhe mos shtrembëro...

Read More
FileAction
Morali i Muslimanit-أخلاق المسلمViewDownload 
Internal PDF Viewer
Morali i Muslimanit
FAST DOWNLOAD

Morali i Muslimanit

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top
Scroll to Top