Muslimani i vogël

Muslimani i vogël

Libri Muslimani i vogël: Një libër në gjuhën Shipe, drejtuar nga faqja e internetit "Luaj dhe Mëso", e cila mbikëqyret nga Sheikh Dr. Hejthem Serhan, tekst që përfshin parimet e Islamit dhe moralin për fëmijën musliman. Vjen me një konstrukt të bukur dhe emocionues, libri është argëtues, i bukur dhe tërheqës, gjë që e bën këtë libër të këndshëm. كتاب المسلم الصغير: كتاب باللغة الألبانية ، من إخراج موقع ألعب وأتعلم...

Read More
FileAction
_ألباني الطفل المسلم (2)ViewDownload 
المسلم الصغير - بالالبانيDownload 
Internal PDF Viewer
Muslimani i vogël
FAST DOWNLOAD

Muslimani i vogël

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top
Scroll to Top