Kush ishte Profeti Muhamed « Salavatu-ALLAHI alejhi ue selem» dhe çfarë na ka mësuar?

Kush ishte Profeti Muhamed « Salavatu-ALLAHI alejhi ue selem» dhe çfarë na ka mësuar?

Kush ishte Profeti Muhamed « Salavatu-ALLAHI alejhi ue selem» dhe çfarë na ka mësuar?

من هو النبي صلى الله عليه وسلم وماذا علمنا؟ كتيب باللغة الألبانية ، ألفه الدكتور هيثم سرحان، يبين فيه عظمة النبي صلى الله عليه وسلم وعظمة الدين والمبادئ التي جاء بها. Kush është Profeti, lavdërimet dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, dhe çfarë na ka mësuar? Libërth në gjuhën shqipe, e ka shkruajtur: Docent: Hejthem Serhan, qartëson në atë libërth madhështinë...

Read More
FileAction
من هو النبي وماذا علمنا - ألبانية (1)ViewDownload
من هو النبي وماذا علمنا - ألبانيةViewDownload
Internal PDF Viewer
Kush ishte Profeti Muhamed « Salavatu-ALLAHI alejhi ue selem» dhe çfarë na ka mësuar?
FAST DOWNLOAD

Kush ishte Profeti Muhamed « Salavatu-ALLAHI alejhi ue selem» dhe çfarë na ka mësuar?

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top