Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipe

Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipe

Kurani eshte fjala e larte sepse eshte fjala e Allahut,e zbriti ate nepermjet melekut Xhibril,ne zemren e profeteve me te mire Muhamedi salaAllahu alejhi ue selem,ne vendin me te mire Mekken e shenjte,ne muajin me te mire Ramazanin dhe ne naten me te shenjte naten e Kadrit. I sfidoi me te Allahu njerezit dhe xhindet , te cilet u perpoqen te sjellin dicka te ngjashme me te e nuk munden. Allahu eshte zotuar ne ruajtjen e tij, saqe askush nuk ka mundur as te shtoj e as te heq prej tij qofte dhe nje...

Read More
FileAction
Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipeViewDownload
Internal PDF Viewer
Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipe
FAST DOWNLOAD

Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipe

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top