ky është Islami

ky është Islami

Tri pyetjet e varrit, Katër Parimet dhe Zhvlerësuesit e Islamit, Libër në gjuhën shqipe, përpiluar nga dr. Hejthem Serhan, ky libër përmban: 1- Tri pyetjet e varrit Ky është një libërth i çmuar i cili përmban parimet kryesore të cilat njeriu duhet ti dijë dhe për të cilat do të pyetet në varrin e tij, llojet e adhurimeve dhe shkallët e fesë 2- Katër Parimet Libërth i shkurtër i cili shpjegon parimet e Teuhidit (njëshmërisë) dhe njohjen e tij, si dhe sqarimin e disa dyshimeve...

Read More
FileAction
ky është Islami (1)ViewDownload 
SHPJEGIMI I PYETJEVE TË VARRITDownload 
01 Hyrja e Tre Parimeve المقدمةDownload 
02 Hyrja e Tre ParimeveDownload 
03 Katër Çështjet Tre ParimetDownload 
04 monoteizëm Tre ParimetDownload 
Internal PDF Viewer
ky është Islami
FAST DOWNLOAD

ky është Islami

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top
Scroll to Top