Hajdeni me ne të mësojmë

Hajdeni me ne të mësojmë

Hajdeni me ne të mësojmë: Libër i përkthyer në gjuhën shqipe, e shkruajti docenti Hejthem Serhan, ka si synim mësimin e fëmijës bazat e fesë, moralet dhe edukatën islame nëpërmjet formave të bukura dhe tërheqëse, bashkoi midis saktësisë së njohurive, përmbajtjes së rregullave sheriatike dhe ruajtjes të asaj që fëmija e do, prej lojrave, zbavitjeve dhe gjërave të dashura për të ! هيا بنا نتعلم: كتاب باللغة الألبانية ، ألفه الدكتور...

Read More
FileAction
ألباني تعديل 3-10-2022 (1)ViewDownload
Internal PDF Viewer
Hajdeni me ne të mësojmë
FAST DOWNLOAD

Hajdeni me ne të mësojmë

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top