Kush ishte Profeti Muhammed Salavatu Allahi alejh dhe çfarë na ka mësuar?

Kush ishte Profeti Muhammed Salavatu Allahi alejh dhe çfarë na ka mësuar?

من هو النبي محمّد ﷺ وماذا علمنا؟ 1. Kush ishte Profeti Muhammed (Salavátu-LLÁHI alejh) dhe çfarë na ka mësuar? هو الذي دافع عن حقوق كل البشر منذ 1400 عام. 2. Ishte ai i cili i respektonte dhe mbronte të drejtat e njeriut që para 1,400 vjetësh حفظ الرجال، والنساء، والصغار والضعفاء. 3. Ruante dhe mbronte të drejtat e burrave, grave, fëmijëve e të pambrojturve حفظ حقوق الحيوان والنبات...

Read More
FileAction
من هو النبي وماذا Shqip علمنا - مفردة (1)Download 
الباني Kush ishte Profeti Muhammed « Salavatu Allahi alejh » dhe çfarë na ka mësuarViewDownload 
محمد طباعة - البانيViewDownload 
Internal PDF Viewer
Kush ishte Profeti Muhammed Salavatu Allahi alejh dhe çfarë na ka mësuar?
FAST DOWNLOAD

Kush ishte Profeti Muhammed Salavatu Allahi alejh dhe çfarë na ka mësuar?

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top
Scroll to Top