Forma e namazit të Profetit alejhi selam

Forma e namazit të Profetit alejhi selam

Forma e namazit të Profetit, lavderimet dhe paqja e Allahut qofshin mbi të: Tabelë e ilustruar në gjuhën shqipe, të cilën e përgatiti: Shejhu i nderuar; Docent: Hejthem Serhan, përmbledh kjo tabelë, shkurtimisht formën e namazit të Profetit, lavderimet dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, nga fillimi i namazit me tekbir deri në dhënien e selam sikurse ti e sheh me foto qartësuese! صفة صلاة النبي صلى الله عليه وسلم: لوحة مصورة باللغة الألبانية...

Read More
FileAction
صفة الصلاة الباني- للقراءةViewDownload
صفة الصلاة الباني-للطباعهViewDownload
صفة الصلاة النبي صلى الله عليه و سلم ألبانيViewDownload
Internal PDF Viewer
Forma e namazit të Profetit alejhi selam
FAST DOWNLOAD

Forma e namazit të Profetit alejhi selam

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top