Rreth muajit të shenjtë, Muajit të Allahut “Muharrem”!

Rreth muajit të shenjtë, Muajit të Allahut "Muharrem"!

Rreth muajit të shenjtë, Muajit të Allahut "Muharrem"! ▪Muaji Muharrem, është muaji i parë i fillimit të vitit hixhrij (kalendarit Islam)! ▪Është nga katër muajt e shenjtë të cilët Allahu i ka përmendur (në Kuran)! ¹ ▪Siç ka sqaruar Pejgamberi ﷺ, muajt e shenjtë janë: "Dhul Ka'deh, Dhul Hixheh, Muharrem dhe Rexheb!" ² ▪Nga nderi dhe pozita madhështore e këtij Muaji është se, Pejgamberi ﷺ këtë Muaj ia referoi Emrit të Allahut duke e quajtur: "Muaji i Allahut...

Read More
FileAction
صورة واتساب بتاريخ 2024-07-07 في 06.44.28_2d650541.jpgDownload
Internal PDF Viewer
Rreth muajit të shenjtë, Muajit të Allahut "Muharrem"!
FAST DOWNLOAD

Rreth muajit të shenjtë, Muajit të Allahut "Muharrem"!

Scan QR Code | Use a QR Code Scanner to fast download directly to your mobile device

Downloads
Scroll to Top